Bornova Belediyesi emlak vergisi tüm işlemler!
Her yıl düzenli olarak ödenmesi gereken emlak vergisi, taşınmazın bağlı olduğu ilçe belediyesine ödenir. Bornova belediyesi emlak vergisi işlemleri de ilgili belediyenin internet sayfasından yapılabildiği gibi anlaşmalı bankacılar aracılığıyla da yapılabilir.

Emlak vergisine tabi taşınmazı Bornova ilçesi sınırları arasında vatandaşlarımız aşağıdaki linkleri kullanarak emlak vergisi ile ilgili tüm merak ettiklerine kolayca ulaşabilir. 


Bornova Belediyesi emlak vergisi borç sorgulama için buraya tıklayınız!

Bornova Belediyesi emlak vergisi ödeme işlemi; https://www.bornova.bel.tr/emlak-ve-cevre-temizlik-vergisi-odemeleri-icin-banka-bilgileri/ adresinden yapabilirsiniz.

Bornova Belediyesi emlak vergisi ödeme noktaları ise şu şekildedir; 

- Bornova Belediyesi vergi tahsilat vezneleri 
- Tüm Vakıfbank, Ziraat Bankası, İş Bankası şubeleri

Bornova Belediyesi emlak vergisi telefon bilgi iletişim hattı; (0232) 999 29 29'dir.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan peker 5 yıl önce

Avatar
özgül akpınar 4 yıl önce

ergene mahallesi 534 sokak no 36 daire 19 ait emlak vergisine ait 955.64 tl borç gelmiştir.gözlerimden /80 in üzerinde özürlü oldugumdan bu durumdan ne kadar yararlanabilirim.gerekirse raporumu gönderirim.bildirilmesini saygılarımla arz ederim.belediye hesap nr.188338

Avatar
Mustafa GUCLU 11 ay önce

banner182

banner181