Emlak vergisi 2. taksit 2019 ödemelerinin bitmesine sayılı gün kaldı!
Taşınmazın bağlı olduğu ilgili belediyeye giderek yapılan emlak vergisi 2. taksit 2019 ödemeleri için sayılı gün kaldı.

Emlak sahipleri tarafından ödenmesinin zorunlu olduğu emlak vergisi 2. taksit 2019 ödemeleri 30 Kasım'ın hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle 2 Aralık 2019 tarihinde sona bulacak. Bu durumda emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2019 2 Aralık olarak belirlendi.

İlk taksit ödemeleri Mart'ta başlayan ve Mayıs sonuna kadar devam eden ev vergisi ödenen kurum belediyeler olarak belirlendi. Belediyelere ödemesi yapılan ev vergisini taşınmazın bağlı olduğu belediyeye gitmeden de ödemek mümkün.

Yılda 2 taksit olarak ödemesi yapılan ev vergisi ödemeleri artık internetten online olarak kolaylıkla yapılabiliyor. Eğer ilgili belediyenin E-belediye sistemine kaydı varsa buradan da ödenebildiği gibi PTT'den havale ile ya da belediyenin emlak vergisi mükellef numarasını kullanarak da gerçekleştiriliyor.

Emlak vergisi yeniden değerleme oranı 2019; 2018 yılı için belirlenen yeniden değerleme oranı olan yüzde 23,73 'ün yarısı; yani yüzde 11,865 olarak belirlendi.

Emlak vergisi yeniden değerleme oranı detayları için tıklayınız.

Emlak vergisi 2. taksit 2019 detaylarını sizler için derledik. Emlak vergisi 2 taksit 2019 ne zaman ödenecek ve emlak vergisi emlak vergisi 2.taksit ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Emlak vergisi ödemeleri nereye yapılır sorusunun cevabı için tıklayınız.
Emlak vergisi hesaplama 2019 detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181