Emlak vergisi 2019 ne zaman ödenir?
Taşınmaz sahipleri tarafından merak edilen emlak vergisi 2019 ne zaman ödenir sorusunun detaylarını araştırıyor.

2 taksit şeklinde ödenen emlak vergisi 2019 ne zaman ödenir sorusunun detayları belli oldu. Bizde sizler için birçok kişinin merak ettiği emlak vergisi ödeme tarihleri 2019 detaylarını sizler için derledik. İşte konut vergisi ödeme tarihleri 2019 detayları...

2019 emlak vergisi ödeme tarihleri detayları şu şekilde; 1319 sayılı Kanun gereğince her yıl 2 taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ödeme 2019 işlemleri her yıl olduğu gibi bu yılda Mart ve Kasım aylarında yapılacak. Emlak vergisi 1.taksit 2019 ödemeleri Mart ayından Mayıs ayı sonuna kadar yapılacakken, emlak vergisi 2.taksit 2019 ödemeleri ise Kasım ayı içerisinde yapılacak.

Emlak vergisi 2019 ne zaman ödenir sorusunun detaylarını sizler için derledik. Ev vergisi ödeme tarihleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Emlak vergisi ödemeleri nereye yapılır sorusunun cevabı için tıklayınız.
Emlak vergisi hesaplama 2019 detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181