Emlak vergisi kaç yılda bir ödenir?
Belediyeler tarafından tahsil edilen emlak vergisi kaç yılda bir ödenir sorusunun detaylarını sizler için derledik. 

1319 sayılı kanun ile belirlenen emlak vergisi muafiyet şartlarını taşımayan kişilerin emlak vergisi ödemesi yapması gerekmiyor. Kiracıları ilgilendirmeyen emlak vergisini sadece mülk sahipleri ödüyor. Eğer mülk sahibinin herhangi bir geliri bulunmuyor ise emlak vergisi ödemesinden muaf tutuluyor.

Emlak vergisi kaç yılda bir ödenir sorusunun detayları şu şekilde;
2 taksit şeklinde ödenen emlak vergisinin ödemeleri her yıl gerçekleştiriliyor. Gerekli muafiyet şartlarını taşımayan taşınmaz sahipleri tarafından ödemenin zorunlu olduğu emlak vergisi ilk taksitler için Mart-Mayıs ikinci taksitler için Kasım aylarında ödeme yapıyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı kapsamında ev vergisi borcu sorgulama e devlet için tıklayınız.

Emlak vergisi kaç yılda bir ödenir sorusunun detaylarını sizler için derledik. emlak vergisi yılda kaç defa ödenir ve emlak vergisi kaç yılda bir verilir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Emlak vergisi 2019 ödeme tarihleri için tıklayınız.
Emlak vergisi 2019 artış oranları için tıklayınız.
Emlak vergisi 2019 sorgulama için tıklayınız.
Emlak vergisi 2019 hesaplama için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181