Emlak vergisi ne zaman 2018!
Türkiye sınırları içinde bulunan tüm gayrimenkuller için 1319 sayılı Kanun gereğince ödenen emlak vergisi ne zaman 2018 sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Taşınmaz sahiplerini ilgilendiren emlak vergisi taşınmazın bağlı olduğu belediyeden ödenebildiği gibi e- belediye sisteminden online olarakta ödenebiliyor.

Emlak vergisi ne zaman 2018!
Mülk sahibi tarafından her yıl 2 taksit olarak ödenenen ​Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart 2018 ve 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında arasında kabul edilirken, ​Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri de 1 Kasım 2018 ve 30 Kasım 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. Emlak vergisi arsa, arazi, mesken ve işyerleri için farklı oranlarda, vergi yılı içerisinde asgari rayiç değerler üzerinden hesaplanıyor.

Emlak vergisi ne zaman 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181