Emlak vergisi ne zaman ödenir 2021!

1319 sayılı Kanun gereğince her yıl 2 taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ne zaman ödenir 2021 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak vergisi ne zaman ödenir 2021 sorusunun detayları şu şekilde;
Taşınmaz sahipleri tarafından ödenen 2021 emlak vergisi ödeme tarihleri her yıl olduğu gibi yeni yılda da ilk taksitlerin Mart'ta başlayıp Mayıs ayında sona ermesi beklenirken ikinci taksitlerin ise Kasım ayında yapılması bekleniyor.

Emlak vergisi için istenen evraklar detayları şu şekilde;
- T.C. kimlik numarası
- Tapu fotokopisi, 
- Binalar için yapı kullanma izin fotokopisi, 
- Binanın bulunduğu adres, 
- Beyan sahibinin ikamet ve işyeri adresi, 
- Vergi numarası

Emlak vergisi 2020 ödemeleri 1. taksitler 1 Mart -1 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılırken, 2. taksitler ise 1 Kasım - 30 Kasım 2020 tarihleri arasında yapıldı.

Emlak vergisi ne zaman ödenir 2021 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. 2021 emlak vergisi ne zaman ödenir ve 2021 emlak vergisi ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Emlak vergisi ödemeleri nereye yapılır sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181