Emlak vergisi ödeme tarihleri 2019!
2018 yılının son günlerini geride bırakırken bir çok kişinin merak ettiği emlak vergisi ödeme tarihleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Yeni yıla sayılı günler kala taşınmaz sahipleri tarafından 2019 emlak vergisi ne zaman sorusu araştırılmaya başladı. Bizde sizler için emlak vergisi ödeme tarihleri 2019 detaylarını derledik.

2019 emlak vergisi ödeme tarihleri şu şekilde; 1319 sayılı Kanun gereğince her yıl 2 taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ödeme 2019 işlemleri her yıl olduğu gibi Mart ve Kasım aylarında yapılacak. Bu demek oluyor ki emlak vergisi 1.taksit 2019 ödemeleri 1 Mart-30 Kasım tarihleri arasında yapılacakken, emlak vergisi 2.taksit 2019 ödemeleri ise Kasım ayında yapılacak.

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan tüm gayrimenkuller taşınmaz sahipleri tarafından ödemenin zorunlu olduğu bir vergi türüdür. Emlak vergisi ödemeleri, arsa, arazi, mesken ve işyerleri için farklı oranlarda, vergi yılı içerisinde asgari rayiç değerler üzerinden hesaplanıyor.

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Emlak vergisi ödemeleri nereye yapılır sorusunun cevabı için tıklayınız.
Emlak vergisi hesaplama detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181