Emlak vergisi ödemeleri ne zaman?
Mülk sahibi tarafından her yıl 2 taksit olarak ödenenen emlak vergisi ödemeleri ne zaman sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Türkiye sınırları içinde bulunan tüm gayrimenkuller için 1319 sayılı Kanun gereğince ödenen emlak vergisi taşınmazın bağlı olduğu belediyeden ödenebildiği gibi e- belediye sisteminden online olarakta ödenebiliyor.

Emlak vergisi ödemeleri ne zaman?
​Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart 2018 ve 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında arasında kabul edilirken, ​Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri de 1 Kasım 2018 ve 30 Kasım 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. Kiracıları ilgilendirmeyen emlak vergisi ödemelerinden engelliler, gaziler, emekliler ve 200 metrekareyi geçmeyen tek bir gayrimenkule sahip olanlar, ve hiçbir geliri olmayan mülk sahipleri muaf tutulur.

Emlak vergisi ödemeleri ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181