Emlak vergisi sorgulama 2018!
Emlak vergisi sorgulama 2018 ile ilgili merak edilenleri sizler için araştırdık. Her sene belediyeler tarafından 2 taksit olarak ödemesi yapılan emlak vergisi 2018 ödemeleri taşınmazın bağlı olduğu belediyeye yapılabildiği gibi e-belediye sisteminden online olarak da yapılabiliyor.

Emlak vergisi sorgulama ve ödeme nereden yapılır?
Emlak vergisi sorgulama 2018  ve ödeme işlemleri Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İnternet Vergi Dairesi kapsamında online olarak kolayca yapılabiliyor. "https://www.turkiye.gov.tr/gib-vergi-borcu-sorgu" adresinden yapılacak olan emlak vergisi sorgulama ve ödeme işlemleri için T.C kimlik no bilgileri yeterli oluyor. Ayrıca borç, bildirim, tahakkuk, ödeme, tahsilat başvurusu gibi birçok işlem konutun bağlı olduğu belediyenin e-belediye sisteminden de gerçekleştirilebiliyor.

Emlak vergisi ödeme 2018 nereye yapılır?
Emlak vergisi ödemeleri belediyeler tarafından tahsil ediliyor. Fakat emlak vergisi ödemeleri gayrimenkulün bulunduğu belediyeye gitmeden de yapılabiliyor. Eğer ilgili belediyenin E-belediye sistemine kaydı varsa buradan da ödenebildiği gibi PTT'den havale ile ya da belediyenin emlak vergisi mükellef numarasını kullanarak da ödenebiliyor.. Ayrıca ödeme işlemleri türkiye.gov.tr adresinin Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İnternet Vergi Dairesi kapsamında yapılabiliyor.

Emlak vergisi sorgulama için tıklayınız.

Emlak vergisi ödeme 2018 için tıklayınız.

Emlak vergisi sorgulama 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181