Ev vergisi borcu sorgulama 2019!
Online olarak öğrenilebilecek olan ev vergi borcu sorgulama 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Taşınmaz sahipleri tarafından ödenen 2019 yılı emlak vergisi ödeme tarihleri ilk taksitler 1 Mart-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında ödendi. Ev vergisi 2.taksit 2019 ödemeleri için 1-30 Kasım 2019 tarihleri arası olarak belirlendi.​

Ev vergi borcu sorgulama 2019 detayları şu şekilde;
Her yıl 2 taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ödemeleri taşınmazın bağlı olduğu belediyeye yapılabildiği gibi e-belediye sisteminden online olarak da yapılabiliyor. 

"https://www.turkiye.gov.tr/gib-vergi-borcu-sorgu" adresinden yapılacak olan sorgulama ve ödeme işlemleri için T.C kimlik no, Nüfus Cüzdanı Seri No ile Annenizin Kızlık Soyadı gibi bilgilerin girilmesi ve güvenlik kodunun onaylanmasıbilgileri yeterli oluyor. Ayrıca borç, bildirim, tahakkuk, ödeme, tahsilat başvurusu gibi birçok işlem konutun bağlı olduğu belediyenin e-belediye sisteminden de gerçekleştirilebiliyor.

2019 ev vergisi sorgulama için tıklayınız.

Ev vergi borcu sorgulama 2019 detaylarını sizler için derledik. ev vergisi borç sorgulama 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Emlak vergisi ödeme tarihleri için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181