Ev vergisi borcunu nasıl öğrenirim?
Taşınmaz sahipleri tarafından merak edilen ev vergisi borcunu nasıl öğrenirim sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Ev vergisi borcunu nasıl öğrenirim sorusunun detayları şu şekilde;
Her sene belediyeler tarafından 2 taksit olarak ödemesi yapılan emlak vergisi ödemeleri taşınmazın bağlı olduğu belediyeye yapılabildiği gibi e-belediye sisteminden online olarak da yapılabiliyor. 

Emlak vergisi borcu sorgulama ve ödeme işlemleri Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İnternet Vergi Dairesi kapsamında online olarak kolayca yapılabiliyor. "https://www.turkiye.gov.tr/gib-vergi-borcu-sorgu" adresinden yapılacak olan sorgulama ve ödeme işlemleri için T.C kimlik no bilgileri yeterli oluyor. Ayrıca borç, bildirim, tahakkuk, ödeme, tahsilat başvurusu gibi birçok işlem konutun bağlı olduğu belediyenin e-belediye sisteminden de gerçekleştirilebiliyor.

2019 emlak vergisi borç sorgulama için tıklayınız.
Emlak vergisi ödeme için tıklayınız.

Ev vergisi borcunu nasıl öğrenirim sorusunun detaylarını sizler için derledik. Ev vergisi borcu nasıl öğrenilir ve ev vergi borcu nereden öğrenilir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilays65ilyas 3 yıl önce

4273339926

Avatar
Asiye buldak 3 yıl önce

Vergi borcunu varmı

Avatar
Asiye buldak 3 yıl önce

Vergi borcunu varmı

Avatar
Aydın arslan 3 yıl önce

Vergi borcumvarmı

Avatar
Osman dogan 3 yıl önce

Emlak vergi borcu sorgulama

banner182

banner181