Ev vergisi ne zaman ödenir 2019!
Taşınmaz sahipleri tarafından merak edilen ev vergisi ne zaman ödenir 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik.

Ev vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan tüm gayrimenkuller taşınmaz sahipleri tarafından ödemenin zorunlu olduğu bir vergi türüdür.

Ev vergisi ne zaman ödenir 2019 sorusunun detayları şu şekilde;
Belediyeler tarafından tahsil edilen 2019 yılı ev vergisi ödeme tarihleri ilk taksitler için 1 Mart-31 Mayıs 2019 tarihleri arası olarak belirlenirken 2. taksit ödemeleri için 1-30 Kasım 2019 tarihleri arası olarak belirlendi. Bu kapsamda ev vergisinin 1. taksit ödemeleri sona erdi.

Belediyeler tarafından tahsil edilen ev vergisi ödemeleri gayrimenkulün bulunduğu belediyeye gitmeden de yapılabiliyor. Ev vergisi ilgili belediyenin E-belediye sistemine kaydı varsa buradan da ödenebildiği gibi PTT'den havale ile ya da belediyenin emlak vergisi mükellef numarasını kullanarak da gerçekleştiriliyor. Ayrıca ödemeler anlaşmalı bankalardan da yapılabiliyor. Anlaşmalı bankalar için tıklayınız.

Ev vergisi ne zaman ödenir 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Ev vergisi ne zaman 2019 ve 2019 ev vergileri ne zaman ödenecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Emlak vergisi 2019 artış oranları için tıklayınız.
Emlak vergisi 2019 sorgulama için tıklayınız.
Emlak vergisi 2019 hesaplama için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181