Ev vergisi sorgulama e devlet!
Tüm konutlar için mülk sahipleri tarafından ödenmesi gereken ev vergisi sorgulama e devlet detaylarını sizler için derledik. 

Ev vergisi Türkiye sınırları içinde bulunan tüm gayrimenkuller için 1319 sayılı Kanun gereğince her yıl 2 taksit şeklinde ödeniyor.

Ev vergisi sorgulama e devlet detayları şu şekilde;
Ev vergisi borcu ödemelerinden önce e devlet üzerinden güncel borç tutarını öğrenebilirisiniz. Konut vergisi sorgulama ve ödeme işlemleri için E- Devlet sayfasına veya Gelir İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) sunduğu İnternet Vergi Dairesi hizmeti sayfasına e devlet şifresi, T.C. Kimlik kartı, mobil imza, elektronik imza yada banka bilgileri ile giriş yapılabiliyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı kapsamında ev vergisi borcu sorgulama e devlet için tıklayınız.

Ev vergisi sorgulama e devlet detaylarını sizler için derledik. e devlet ev vergisi sorgulama ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Emlak vergisi 2019 ödeme tarihleri için tıklayınız.
Emlak vergisi 2019 artış oranları için tıklayınız.
Emlak vergisi 2019 sorgulama için tıklayınız.
Emlak vergisi 2019 hesaplama için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181