İnternetten emlak vergisi ödeme 2019!
Belediyeye gitmeden ödemenin yapılabileceği internetten emlak vergisi ödeme 2019 detaylarını sizler için derledik. 

Gerekli muafiyet şartlarını taşımayan taşınmaz sahipleri tarafından ödemenin zorunlu olduğu emlak vergisi ödeme ayları 2019 kapsamında Mart-Mayıs ve Kasım olarak belirlendi. Halihazırda ilk taksit ödemeleri devam eden emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart'ta başladı ve 31 Mayıs'a kadar devam edecek. 2. taksit ödemeleri ise 1 Kasım'da başlayıp 30 Kasım'da son bulacak.

İnternetten emlak vergisi ödeme 2019 detayları şu şekilde;
Türkiye sınırları içinde bulunan tüm gayrimenkuller için 1319 sayılı Kanun gereğince emlak vergisi her yıl 2 taksit şeklinde ödeniyor. Belediyeler tarafından tahsil edilen emlak vergisi ödemeleri gayrimenkulün bulunduğu belediyeye gitmeden de yapılabiliyor. Eğer ilgili belediyenin E-belediye sistemine kaydı varsa buradan da ödenebildiği gibi PTT'den havale ile ya da belediyenin emlak vergisi mükellef numarasını kullanarak da gerçekleştirilebiliyor. İl ve ilçelerin e belediye sistemi üzerinden ödeme işlemleri ile ilgili detaylar için tıklayınız.

Ayrıca emlak vergisi sorgulama e devlet üzerinden yapılabilmektedir. Gelir İdaresi Başkanlığı kapsamında emlak vergisi e devlet sorgulama için tıklayınız.

Emlak vergisi ödemeleri nereye yapılır sorusunun cevabı için tıklayınız.
Emlak vergisi hesaplama 2019 detayları için tıklayınız.
Emlak vergisi artış oranı 2019 detayları için tıklayınız.

İnternetten emlak vergisi ödeme 2019 detaylarını sizler için derledik. Emlak vergisi internetten ödeme 2019 ve emlak vergisi online ödeme 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181