Rize Belediyesi emlak vergisi ödeme!
Rize Belediyesi emlak vergisi ödeme işlemleri Rize Belediyesi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilmekte. Emlak vergisi ödeme işlemleri ayrıca E- Devlet üzerinden veya Gelir İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) sunduğu İnternet Vergi Dairesi hizmeti ile de gerçekleştirilebiliyor. 

Her yıl 2 taksit şeklinde ödenen konut vergisi ödeme tarihleri yılın Mart-Mayıs ve Eylül-Kasım aylarından oluşan dönemlerine denk geliyor. Emlak vergisi Türkiye sınırları içinde bulunan tüm gayrimenkuller için 1319 sayılı Kanun gereğince düzenleniyor.

Rize Belediyesi emlak vergisi ödeme işlemleri için buraya tıklayınız.

Emlak vergisi ödeme işlemlerini online yapmak istemeyenler ise taşınmazın bağlı bulunduğu belediyeye başvurarak konut vergisi ödemelerini yapabilirler. Ayrıca emlak vergisi ödemeleri belediyelerin hesabının bulunduğu banka şubelerine de yapılabilmekte. 

Rize Belediyesi emlak vergisi ödeme ile ilgili tüm gelişemeler ve haberler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı mehmetkeleş 3 yıl önce

Avatar
Munevver karaer 3 yıl önce

banner182

banner181