Erzincan Belediyesi asfalt kaplama çalışmalarına başladı!
Bahar aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalara başlayan Erzincan Belediyesi asfalt kaplama çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Çalışmalarına Aslanlı Mahallesi 219 sokakta çalışmalara başlayan Erzincan Belediyesi yıl içerisinde Gülabibey, İzzetpaşa,Karaağaç mahalleri ile DDY 40 lojmanları, Dedekorkut ,Fevzipaşa,Demirci Cahit Usta, Emek, Ordu caddeleri ve Talip Kaban bulvarında 32 km asfalt kaplama çalışması ve şehir genelinde 55 km kaldırım çalışması gerçekleştirilecek.

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ geçtiğimiz yıl 40 km. asfalt 125 km. kaldırım çalışması gerçekleştirdik. Bu yılki hedefimiz ise 32 km asfalt kaplama, 55 km kaldırım çalışması gerçekleştirmek.İnşallah 2018 yılında kaldırım ve asfalt problemini ortadan kaldıracağız. Emeği geçen her kese teşekkür ederim.” Dedi.

Erzincan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181