Erzincan Gülabibey mahallesinde alt ve üst yapı çalışmaları başladı!
Hava sıcaklıklarını mevsim normallerinin üstünde seyretmesine rağmen Erzincan Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Şehrimizin dört bir yanında yürüttüğü çalışmalarla kenti adeta açık şantiyeye çeviren Erzincan Belediyesi,  şimdide Gülabibey mahallesinde asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Yürütülen çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Yeni bir Erzincan sloganıyla çıktığımız yolda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hamdolsun bütün işlerimiz sene başında planlandığı gibi gidiyor. Başkanlığımızın 4 senesine girdik. Bundan dört yıl önce bütün mahallelerimiz birbirine denk olacak diye.Bütün mahallerimiz 24 ayar olacak demiştik. Bu sözümüzü tutmak için bütün çalışma arkadaşlarımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Gülabibey mahallesine yıllardan beri el sürülmemiş. Mahallenin altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra üst yapı çalışmalarına başladık. Erzincan’a ne kadar emek harcasak az. Bu sene sonu itibariyle asfalt ve kaldırım sorununu büyük ölçüde tamamladık. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarla şehrimize daha da fazla katmadeğer katacağız. Tramvay projemiz onaylandı. Müjdesini bizzat başbakanımız oldu.Göreve geldiğimiz günlerde bu projenin altyapısını gerçekleştirdik inşallah önümüzdeki yıl temellerini atacağız.Yine yıllardan beri söylenilen Aksu deresi içmesuyu projesi var. Bu projeyle de çok yakından takip ettik ve bu projenin de yapımına başlandı. Bu iki projenin yaklaşık bedeli 500 milyon değerinde. Bu iki projeyle Erzincan’ın 2071 yılına kadar ulaşım ve içme suyunu karşılayacak. Bazı hemşehrilerimiz tramvay için gerek yok deniyor ama biz petrol üreten bir ülke değiliz. Petrolün olmadığı dönemlerde bizim tramvayımız çalışacak. Bu proje aynı zamanda çevreci bir proje olacak” dedi.  

Mahalle Muhtarı Erdal Aşut ise “1939 depreminden beri bu mahallede hiç çalışma gerçekleştirilmemişti. Mahallede gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı öncelikle Erzinca Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim” dedi 

Erzincan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181