Erzincan TOKİ 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Erzincan TOKİ 2019 detaylarını sizler için araştırdık. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki Erzincan projeleri 2019 çalışmalarına devam ediyor.

İşte Erzincan TOKİ 2019 listesi;

Kemah Çarşı TOKİ
Erzincan’ın Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi’nde inşa edilecek olan Kemah Çarşı TOKİ projesinin ihalesi 6 Mart 2018 tarihinde yapıldı. 94 adet konuttan oluşacak olan Kemah Çarşı TOKİ projesinde konutların 62’si 2+1, 32’si ise 3+1 planında inşa edilecek. 3 katlı bloklardan meydana gelecek olan proje kapsamında altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Kemaliye İshakpaşa TOKİ
Erzincan’ın Kemaliye İlçesi, İshakpaşa Mahallesi’nde inşa edilecek olan Kemaliye İshakpaşa TOKİ projesinin ihalesi 29 Mart 2018 tarihinde yapıldı. 146 konuttan oluşacak olan Kemaliye İshakpaşa TOKİ projesinde konutlar 3+1 planında inşa edilecek. 4 katlı bloklardan oluşacak olan proje kapsamında büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Refahiye TOKİ
Erzincan’ın Refahiye İlçesi’nde inşa edilecek olan Refahiye TOKİ projesinin ihalesi 4 Haziran 2018 tarihinde yapıldı. 220 konuttan oluşacak olan Refahiye TOKİ projesinde konutların 180’i 2+1 ve 40’ı ise 3+1 planında inşa edilecek. 4 katlı  bloklardan oluşacak olan proje kapsamında garaj binası ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Üzümlü Altınbaşak TOKİ
​Erzincan’ın Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi’nde inşa edilecek olan Üzümlü Altınbaşak TOKİ projesinin ihalesi 6 Eylül 2017 tarihinde yapıldı. 363 tarınköy konutunun bulunacağı Üzümlü Altınbaşak TOKİ projesinde konutların 210’u 2+1, 153’ü ise 3+1 planında inşa edilecek.

Erzincan TOKİ 2019 detaylarını sizler için derledik. TOKİ Erzincan 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayice 5 yıl önce

Erzincan merkezdede toki yapılacağını

banner182

banner181