Erzurum Palandöken TOKİ kura sonuçları 2019 ne zaman belli olacak?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Erzurum Palandöken Toki kura sonuçları 2019 ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Erzurum Palandöken Toki kura sonuçları 2019 ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde;
Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen Toki​ Erzurum Palandöken kura sonuçları 2019 listesini beliryecek olan kura töreni 30 Temmuz 2019 tarihinde Erzurum Spor Salonu'nda saat 10:00'da başlamak üzere noter huzurunda yapılacak. Yapılacak kura töreni neticesinde konutların hak sahipleri belli olacak ve 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Erzurum Palandöken Toki kura sonuçları için tıklayınız.
Erzurum Aziziye TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.


17 Temmuz 2019 ila 24 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılan Erzurum Palandöken Toki başvuru tarihi boyunca T. Halk Bankası A.Ş.’nin Erzurum ilinde bulunan tüm şubeleri tarafından kabul edildi.

Erzurum Palandöken Toki 1. etap satış duyurusu için tıklayınız.
Erzurum Palandöken Toki 2. etap satış duyurusu için tıklayınız.
Erzurum Palandöken Toki fiyatları için tıklayınız.

Erzurum Palandöken Toki kura sonuçları 2019 ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için derledik. erzurum palandöken toki konutları kura sonuçları 2019 ve erzurum palandöken toki çekiliş sonuçları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfas.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181