TOKİ Erzurum Palandöken kura sonuçları! 30 Temmuz 2019
Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen Toki Erzurum Palandöken kura sonuçları detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Erzurum Palandöken kura sonuçları detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen erzurum palandöken toki kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 30 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Erzurum Palandöken Toki kura sonuçları için tıklayınız.

17 Temmuz 2019 ila 24 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak olan Erzurum Palandöken Toki başvuru tarihi boyunca T. Halk Bankası A.Ş.’nin Erzurum ilinde bulunan tüm şubeleri tarafından yürütülecek.

Erzurum Palandöken Toki 1. etap satış duyurusu için tıklayınız.
Erzurum Palandöken Toki 2. etap satış duyurusu için tıklayınız.
Erzurum Palandöken Toki fiyatları için tıklayınız.

Erzurum Palandöken Toki kura tarihi detaylarını sizler için derledik. erzurum palandöken toki konutları kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfas.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181