TOKİ kura çekilişi ne zaman 2019 Erzurum!
Yatay mimaride inşa edilecek olan Toki kura çekilişi ne zaman 2019 Erzurum sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki kura çekilişi ne zaman 2019 Erzurum sorusunun detayları şu şekilde;
Erzurum toki çekilişi ne zaman 2019 detayları henüz belli olmadı. Satışa sunulan konutlar için kura çekilişi yapılması halinde kura yeri ve saati Toki'nin web sayfasında duyurulacak. Toki Erzurum kura sonuçları ve tarihi ile ilgili detaylar belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

6 Mart'ta başlayan ve 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam eden sosyal konut projesi kapsamında konutlar en çok zemin üstü 4 kat olarak inşa edilecek. Erzurum Merkez Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan toki erzurum başvuru 2019 süresi son buldu.

2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan erzurum toki başvuru 2019 kapsamında daire fiyatları şu şekilde olacak.
2+1 nitelikli 500 adet, brüt 85 metrekare,
3+1 nitelikli 500 adet, brüt 110 metrekare

Toki kura çekilişi ne zaman 2019 Erzurum sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Erzurum Toki kura çekilişi ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181