Eskişehir Şehir Hastanesi'nde bu yöntemle kışında inşaat devam edecek!
Sağlık Bakanlığı tarafından 71 Evler Mahallesinde dev Şehir Hastanesi'nin yapımı hız kesmeden devam ediyor. 2 bin 316 yatak kapasiteli Şehir Hastanesinin yapımının kış aylarında da devam edebilmesi için, hastanenin inşaatıözel bir teknikle poşetlenecek. Hava sıcaklığı eksi 10 dereceye düşse bile çalışma yapılabilecek, inşaat durmayacak. Kamu-özel sektör işbirliği ile hayata geçen Sağlık Bakanlığı'nın Şehir Hastanesi'nin yapımına Akfen İnşaat tarafından başlanmıştı. Projenin 2017 yılında tamamlanması ve Sağlık Bakanlığına devredilmesi bekleniyor. Sağlık Bakanlığı'nın Kamu-Özel İşbirliği (PPP) modeliyle, Türkiye'ye kazandırmak istediği enerji verimliliği yüksek, deprem izolatörlü, dijital özellikli "akıllı hastaneler" projesi olan Şehir Hastanelerinin yapımında aktif rol üstlenmeyi hedefleyen Akfen İnşaat, yap-işlet-devret alanındaki tecrübe ve knowhow'ını sağlık sektörünün dönüşümünde değerlendirecek.

HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Önümüzdeki yıl sonunda Sağlık Bakanlığına teslim edilerek, Eskişehirlilere ile bölgede oturan vatandaşlaa şifa verecek hastaneyi yapan firmanın yetkilileri, Eskişehir'in soğuk kış mevsiminde de inşaatın devam edebilmesi için önlem alındığını ifade etti. Eskişehir'de eksi 10 derece soğuğa dayanacak şekilde hastane inşaat özel bir teknikle poşetlenecek ve çalışmalara soğuk hava nedeniyle ara verilmesi söz konusu olmayacak.

İki Eylül Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181