Eskişehir Gündoğdu kentsel dönüşüm projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı!
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu’yu baştan sona yenileyecek proje hakkında Gündoğdu Mahalle sakinlerine bilgi verdi. Kentsel Dönüşüm İletişim Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, Genel Sekreter Mehmet Engin Çakmak “Projeyi hazırlayarak Büyükşehir Meclisi’ne gönderdik. Bu proje Gündoğdu’nun çehresini değiştirerek orayı yeni bir cazibe merkezi haline getirecek” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Dairesi’ne bağlı mimar ve şehir plancıları Gündoğdu Mahalle Sakinleriyle bir araya gelerek, Gündoğdu 1 Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Proje hakkında kısa bir bilgi veren Kentsel Dönüşüm Dairesi yetkilileri, ardından projenin detaylarını anlatarak vatandaşların sorularına yanıt verdiler. Daha sonra Gündoğdu sakinlerine proje hakkında bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Engin Çakmak, projenin yaklaşık 300 haneyi ilgilendirdiğini ifade ederek “Sizlerin içine sineceği, yerinde dönüşüm gerçekleştireceğimiz bir proje hazırladık ve yaklaşık 4 ay önce Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne sunduk. İnanıyorum ki sizlerle birlikte Gündoğdu’yu baştan sona yenileyerek yaşamaktan mutluluk duyacağınız bir mahalle haline getireceğiz. Ancak önceklikli olarak Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İmar Komisyonu’nda 4 aydır bekletilen bu projenin onaylaması gerekiyor” dedi.

Vatandaşlarla birebir görüşmelerin de en kısa sürede başlayacağını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, mahalle sakinlerinin kuşkularının tamamının bu görüşmelerde giderileceğini belirttiler.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181