Eskişehir konut projeleri 2018!
Eskişehir konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Eskişehir'de yeni başlayacak ve yapımı devam eden birçok konut projesi bulunuyor. İşte Eskişehir konut projeleri 2018

Collesium Residence
1.000 metrekare büyüklüğünde alanda fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna, yetişkin oyun odaları, müzik odası, parti alanı, sinema ve toplantı odasının bulunduğu Collesium Residence lokasyonu ile dikkat çekiyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin planlandığı Collesium Residence Özsoy İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Daire büyüklüklerinin 36 ila 134 metrekare arasında değişim gösterdiği Collesium Residence projesinde 89 daire yer alıyor. Collesium Residence daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Mercan Konutları
Çocuk oyun alanları ve bahçe peyzajlarının yer aldığı Mercan Konutları'nda 36 konut bulunuyor. Tüm daireleri 3+1 seçeneğiyle tasarlanan Mercan Konutları projesinde daireler 185 metrekare büyüklüğe sahip. Yatay mimarisiyle tasarlanan projede 6 blok bulunuyor. Mercan Konutları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Capella Park
235 dairenin bulunduğu 235 daire ve 41 adet ticari ünitenin yer aldığı Capella Park projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri tasarlanıyor. 85 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Capella Park projesinde 2+1 daireler 126 metrekare, 3+1 daireler, 167 metrekare ile 192 metrekare, 4+1 daireler 203 metrekare ile 235 metrekare, 5+1 daireler 260 metrekare ile 286 metrekare büyüklüğe sahip. Capella Park projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Lindenpark
Dairelerinde 3+1 seçeneğine yer verilen Lindenpark projesi 11 bloktan oluşuyor. Daireleri 137 metrekare büyüklüğünde olan Lindenpark projesinde açık yüzme havuzu, bay ve bayan fitness salonu, basketbol sahası ve çocuk oyun alanları planlanıyor. Lindenpark projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Dora City Eskişehir
3+1 dairelerden oluşan Dora City Eskişehir projesinde dairelerin büyüklükleri 184 metrekare olarak tasarlanıyor. 13 bin 159 metrekare inşaat alanına sahip olan Dora City Eskişehir projesinde otopark, geniş peyzaj alanı, kamelyalar, oyun alanları, voleybol sahası, güvenlik, basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Dora City Eskişehir teslim tarihi ve daire fiyatları Tıklayınız.

Eskişehir konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181