Eskişehir Tepebaşı TOKİ Evleri'nde 6 engelli konutu kurasız satışa çıkacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Eskişehir Tepebaşı TOKİ Evleri'nde 6 engelli konutu kurasız satışa çıkacak.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen 6 adet ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile en az %40 Engelli Raporu olan vatandaşlar için Açık Satışa sunulacak. Eskişehir Tepebaşı TOKİ satılık daire seçenekleri alıcılarına sunulacak.

6 adet 2+1 planında inşa edilen konutların satışa sunulacağı Eskişehir Tepebaşı TOKİ Evleri projesinde satışlar 28 Kasım 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satışları T.C. Ziraat Bankası AŞ. Sıhhiye/Eskişehir şubesi tarafından yapılacak.

Engelli konutlarından satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;
- T.C. vatandaşı olması,
- Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,
- Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)
- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4500.00 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4500.00 TL olması gerekmektedir.)

En az % 40 Engelli Vatandaşlar olması; (Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu ibraz etmek koşulu ile)

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satış duyurusu için tıklayınız.
Eskişehir Tepebaşı TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181