Eskişehir TOKİ konutları 2020!
Toki imzası ile sosyal konut projesi çerçevesinde inşa edilecek olan Eskişehir Toki konutları 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Yatay mimaride inşa edilecek olan Eskişehir Toki konutları 2020 detayları belli oldu. Eskişehir'de 100 bin konut kapsamında Eskişehir Çifteler Toki, Eskişehir Beylikova 2. etap Toki, Eskişehir Sivrihisar Toki, Eskişehir Odunpazarı Mamuca Toki, Eskişehir Günyüzü Toki, Eskişehir İnönü Toki, Eskişehir Mihalgazi Toki, Eskişehir Sarıcakaya Toki projeleri hayata geçirilecek.

(Eskişehir Günyüzü Toki, Eskişehir İnönü Toki, Eskişehir Mihalgazi Toki, Eskişehir Sarıcakaya Toki projelerinde başvuru sayısı az olduğundan solayı kura çekimi yapılmayacaktır.)

Eskişehir Toki konutları 2020 detayları sizler için derledik. Eskişehir Toki evleri 2020 detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181