TOKİ'den Eskişehir konut yatırımcısına açık artırma fırsatı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, Gümüşhane, Denizli, Elazığ, Tekirdağ, Eskişehir, Sivas, Diyarbakır, Erzincan, Afyonkarahisar, Kütahya, Yozgat, Ordu, Trabzon, Samsun, Kayseri ve Adana’da toplam 962.444,14 m2büyüklüğüne sahip 81 adet taşınmazı 420.440.432,25 TL muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sundu. Trabzon’daki iki adet dükkan ise 33.000 TL + KDV (yıllık) muhammen bedelle kiraya verilecek.

11 Ağustos 2016 tarihinde, TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TURYAP Genel Müdürlüğü Müzayede Salonu’nda (İstanbul), saat 13:30’da yapılacak olan müzayede de satılacak olan taşınmazlar arasında Eskişehir Odunpazarı Yenidoğan’da 4 parsel konut ve 1 parsel merkezi iş alanının satışı da yapılacak.
 
İşte TOKİ'nin açık artırma ile satışa sunacağı taşınmazların listesi. Lütfen tıklayınız

Tuğba Gülten / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181