TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü konutlarının ihalesi bugün!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) geçtiğimiz günlerde Eskişehir'deki yeni konut projesi için düğmeye basmıştı. Aşağısöğütönü Mahallesi'nde 484 konut, bir cami, bir iş merkezi yapımı için ihaleye çıkıldı. İhale 19 Eylül'de gerçekleşecek.

ÇED SÜRECİ DE BAŞLADI
Projeyle ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi raporu sürecinin de başlatıldığı belirtildi. Proje ile yaklaşık 33 bin metrekarelik alanda 11 blok ve 8 blok halinde toplam 484 konut inşa edilecek. TOKİ'nin daha önce inşa ettiği konutların kuzey batısında belirlenen alana yapılacak konutlarda 2 binden fazla kişinin barınacağı tahmin ediliyor. Söz kûiiusu kûiiul projesinin gerçeKleşmesiyle Aşağısöğütönü'nün daha da canlanması bekleniyor.

2 BİN 677 KONUT OLACAK 
TOKİ, daha önce Aşağısöğütönü'de bin 265 ve 982 konutluk iki ayrı proje hayata geçirmiş yeni yaşam alanları oluşturmuştu. Yapılacak 484 konutlu yeni proje tamamlandığında, TOKİ'nin söz konusu bölgeye yaptığı konut sayısı 2 bin 677'ye ulaşmış olacak. 

2 Eylül Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kübra 7 yıl önce

Eskişehir Aşağı söğütœönü yönetimi sürekli yakıt ödemeyenlerden alamadıkları parayı ödeyen ev sahiplerini icrayla tehdit ederek almaya çalışıyorlar.Önce bunları düzeltin .ki bu evler. Bu düzende kimse almaz alanda pişman olur.

banner182

banner181