Www.toki.gov.tr Eskişehir 2019 kura sonucu sorgulama!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen www.toki.gov.tr Eskişehir 2019 kura sonucu sorgulama detaylarını sizler için araştırdık.

Www.toki.gov.tr Eskişehir 2019 kura sonucu sorgulama detayları şu şekilde;
Yatay mimaride inşa edilecek olan kura sonucu sorgulama işlemi TOKİ'nin kura sonuçları sorgulama kategorisinden yapılabildiği gibi liste satış duyurusu kısmında yer alan eskişehir projesi genel bilgilendirme kısmında da yer alacak.

Eskişehir tc ile toki kura sorgulama sistemi için tıklayınız.

Eskişehir toki kura sonuçları 2019 listesi şu şekilde;
Mamuca Toki kura sonuçları için tıklayınız.
Tepebaşı Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Tepebaşı ve Odunpazarı projeleri için toki eskişehir çekiliş sonuçları 2019 listelerini belirleyen kura töreni 4 Temmuz 2019 tarihinde yapıldı. 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan projede yapılacak kura töreni neticesinde konutların hak sahipleri belli olacak.

500 adet konutun hak sahiplerinin belirleneceği Tepebaşı Toki kura töreni Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda saat 10.00’dan itibaren yapılırken, yine 500 konutun hak sahibinin belirleneceği Odunpazarı Toki kura töreni Porsuk Spor Salonunda saat 14:00’den yapıldı.

Düşük ve orta gelirli vatandaşlara yönelik üretilecek olan projelerin detayları;

Tepebaşı Zincirlikuyu Toki
50 bin sosyal konut kapsamında yer alan Eskişehir Tepebaşı Toki evleri başvuruları 11 Mart 2019 tarihinde başlayıp 19 Nisan'da son buldu. eskişehir toki başvuru 2019 işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Eskişehir İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi. Talep toplanan dairelerin detayları ise şu şekilde;
2+1 nitelikli 375 adet, brüt 75,00 metrekare
3+1 nitelikli 125 adet, brüt 110,00 metrekare

Eskişehir Mamuca Toki evleri 2019
Toki 50 bin konut Ekişehir kapsamında yer alan eskişehir odunpazarı toki evleri başvuru işlemleri 6 Mart'ta başladı. Eskişehir Odunpazarı Mamuca Mahallesi Projesi kapsamında inşa edilecek olan Eskişehir odunpazarı toki evleri başvuruları 19 Nisan 2019'a kadar T. Halk Bankası A.Ş.’nin Eskişehir İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi. Toki eskişehir Mamuca 2019 daire detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 375 adet, brüt 75 metrekare
3+1 nitelikli 125 adet, brüt 110 metrekare

Www.toki.gov.tr Eskişehir 2019 kura sonucu sorgulama detaylarını sizler için derledik. toki.gov.tr eskişehir zincirlikuyu ve toki.gov.tr eskişehir mamuca ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Uğur 1 yıl önce

banner182

banner181