Gaziantep Arena açılış için gün sayıyor!
Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. As Başkan Bülent Konca, Gaziantep Arena için son hazırlıkların yapıldığını belirterek, kırmızı-siyahlı taraftarlara çağrıda bulundu. Konca, müteahhit firmanın statta maç oynanma aşamasına gelindiği yönünde geçici kabul belgesini TOKİ'ye gönderdiğini ve kendilerinin de TFF'ye ligin 6. haftasındaki Bursaspor maçını Gaziantep Arena'da oynamak için başvuruda bulunduklarını ifade etti.

Konca, "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. Gelip inceleme yapacaklar. Eğer onay verilirse Bursaspor maçında Kamil Ocak'a veda edeceğiz" dedi. Bursaspor maçını Gaziantep Arena Stadı'nda oynama ihtimaline karşın taraftarlara seslenen Konca, "Bursa maçında bir aksilik olması durumunda stadın kapıları Kayserispor maçında açılacak. Bu yüzden şimdiden taraftarlarımız PASSOLIG'lerini alsınlar. İlk maçımızı coşkulu bir şekilde oynayıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarımıza yeni statta büyük iş düşecek" dedi.

20 BİN TARAFTAR GEREKİYOR
TARAFTARLARIN PASSOLİG kartı çıkarmalarının önemine vurgu yapan Konca, "Şu an itibariyle Gaziantepspor logolu PASSOLİG kartı olan taraftar sayısı 22 bin civarında. Bizim stadımız 35 bin kişilik. Demek oluyor ki açılış maçında stadımızı doldurabilmemiz için en az 20 bin taraftarımızın kart çıkarması gerekiyor. Bu rakamın sadece gişe satışı ile yapılabilmesi teknik olarak imkan dahilinde değil. Taraftarlarımızın sistem üzerinden online başvurularını yapıp, kartın posta yoluyla teslimi için gerekli bir haftalık süreyi şimdiden başlatmaları gerekiyor" şeklinde konuştu.

Sabah Adana Güney Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181