Gaziantep Şehitkamil'de altyapı çalışmaları devam ediyor!
Planlı kentleşmenin önemini dikkate alarak çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yürüttüğü yol açma ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmaları her fırsatta yerinde kontrol eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak hızla büyüyen ve gelişen Fıstıklık Mahallesi’ndeki yol açma ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde yürütülen mevcut çalışmaların biran önce tamamlanması ve vatandaşın hizmetine sunmak için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.
 
BU BÖLGEDE YOĞUN BİR ÇALIŞMA YAPTIK
İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, imara açılan alanların altyapı ve üstyapı çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Başkan Fadıloğlu, “Fıstıklık Mahallesi ile Karacaahmet Mahallesini kestirmeden bağlayan ve eski enkaz döküm alanının doğusunda yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Burası Oto Galericiler Sitesinden gelip, Fıstıklık Mahallesi’ne bağlanan nokta. Geçmiş dönemde Fıstıklık Mahallesi’nde hemen hemen tüm altyapı çalışmaları tamamlanmıştı. Tüm parsellerin önünde bütün alt yapı branşmanları hazır. Fakat Karacaahmet Mahallesiyle bu bölgenin birbirine bağlantısıyla ilgili coğrafyası bozuk olan bu bölgede yoğun bir çalışma yaptık. Bunun neticesinde oluşan bu yol koduyla birlikte şimdi de asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz. Özellikle çalışma mekanlarıyla yaşam alanlarını birbirine bağlayabilmek adına anayola yük vermeden alternatif bir yol olarak burası yükü alacak. Bu şekildeki çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi yol medeniyettir. Öncelikli olarak yol çalışmalarını bitirdiğimiz takdirde her türlü diğer ihtiyaçlar da karşılanmış olacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Şehitkamil Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181