Şahinbey Belediyesi konut projeleri daire fiyatları!
Mehmet TahmazoğluŞahinbey'den vatandaşa ev fırsatı Şahinbey Belediyesi konut fırsatlarıyla vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, orta gelirli vatandaşları da ev sahibi yapacaklarını söyleyerek, "Üzerinde ev, araba olan orta ölçekli gelir düzeyindeki vatandaşlarımızı da konut sahibi yapıyoruz" dedi.

"MODERN KONUTLARDAN EKSİĞİ YOK"
"Bugüne kadar 9 bin 134 konutun projelendirmesini yaptık" diyen Mehmet Tahmazoğlu, "Amacımız herkesi ev sahibi yapmak. Daha önce aylık 250 lira taksitle vatandaşımıza 38 bin liradan 10 yıl taksitle konut sahibi yaptık. Daha sonra Mavikent Tinci etap, 2'inci etap, 3'üncü etapta 60 bin liradan ayda 400 lira taksitle konut sahibi yaptık. Mavikent 4'üncü etabı da cumartesi günü anahtarlarını teslim edeceğiz. Ve ay başından itibaren de evlerine taşınabilecekler. Bunlardaki toplam bedel 85 bin lira. Aylık ödemeleri de yaklaşık 500-530 lira gibi bir rakam. Kiraların çok altında. Konutlarımızın modern konutlardan hiçbir eksiği yok. Sadece perdeyi takıp içine oturulabilecek durumda" dedi.

"5 AYRI BÖLGEDEN EV TEKLİF EDİYORUZ" 
Kentsel dönüşüm kapsamında kamulaştırma çalışmalarını da devam ettirdiklerini belirten Tahmazoğlu, isteyen vatandaşlara 5 ayrı bölgeden konut teklif ettiklerini kaydederek, "Evini kamulaştırdığımız vatandaşlara talepleri halinde beş ayrı bölgeden konut teklif ediyoruz. Hatta TOKİ ile işbirliği içinde yaptığımız Güzelvadi ve Kahvelipınar'daki konutlardan da evini kamulaştırdığımız vatandaşları konut sahibi yapıyoruz. Şayet parasını isterse onu da veriyoruz. O yüzden kentsel dönüşümümüz çok başarılı şekilde devam ediyor. 6 bin 150 konutun kamulaştırma ve yıkım işlemini tamamladık. Kamulaştırma çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

DAİRELERİN FİYATLARI
"Üzerinde ev, araba olan orta ölçekli gelir düzeyindeki vatandaşlarımızı da konut sahibi yapıyoruz" diyen Tahmazoğlu, "Çamlıca, Perilikaya, Yazıcık, Mavikent ve Yeşilvadi'den konut almak isteyen hangi ilçede oturursa otursun ev alabilir. Herhangi bir şart yok. Gelirine bakmıyoruz. Çamlıca'daki 125 metrekare 2+1 dairelerimizin fiyatı 125 bin liradan başlıyor. 155 metrekarelik 3+Tler ise 155 bin liradan başlıyor. Yeşilvadi'deki 82 metrekarelik 1+1 dairelerimiz 76 bin liradan, 130 metrekarelik 2+1 dairelerimiz 118 bin liradan, 137 metrekarelik 3+1 dairelerimiz ise 130 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. Mavikent'te 99 metrekarelik 2+1 dairelerimiz 125 bin liradan satılacak. Perilikaya Tinci etapta 98 metrekarelik 1+1 dairelerimiz 97 bin liradan, 158 metrekarelik 2+1 dairelerimiz 148 bin liradan, 178 metrekarelik 3+1 dairelerimiz 180 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. Perilikaya 2'inci etapta 125 metrekarelik 2+1 dairelerimiz138 bin liradan, 155 metrekarelik 3+1 dairelerimiz ise 178 bin liradan başlıyor. Yazıcık'taki konutlarımızda 68 metrekarelik 1+1 dairelerimiz 86 bin liradan, 144 metrekarelik 2+1 dairelerimiz 110 bin liradan, 154 metrekarelik 3+1 dairelerimiz ise 178 bin liradan başlayan fiyatlarla sahibinin olacak" dedi. 


Çetin Karabıyık / Gaziantep Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dilek 6 yıl önce

Bana da bilgi verısın

Avatar
Tülay 6 yıl önce

Pesin mi ödemeler

Avatar
Eda algn 6 yıl önce

Gaziantep de yaşıyorum ev sahibi olmak istiyorum iki sefer dir cakilislere katılıyorum çıkmadı 500 kira ödüyorum kira öder gibi ev sahibi olmak istiyorum

Avatar
sedat demircan 7 yıl önce

Yapmış olduğunuz bu projeler için ve düşük orta gelirler için yapmış oldunuz bu kentsel dönüşüm projerinizden dolayı hukumetimizden Allah razi olsun ve ellerine kollarına sağlık diyorum ne mutlu size ki ülkemizde ev sahibi olmak kadar güzel bişey yoktur diyorum ömrümüz uzun olsun tekrar Allahım sizi korusun.

Avatar
Fehime er 6 yıl önce

15 yıl dan beri kiracıyım taksitle ev almak ıstiyorum bir türlü nasip olmadı orta gelirli ailere sunmuş olduğunuz bu projeden teşekkür ederim

Avatar
halil kaplan 6 yıl önce

ben 500 tl kirq veriyorùm ev almak istiyorüm isAllah

Avatar
doğan 6 yıl önce

Bnim evim hic yok 6 senedir gaziantepte oturuyorum asgari ucretle calisiyorum her ay 500 tl kira veriyorum uygun 2+1 daire ariyorum kira öder gibi

Avatar
Alırıza 6 yıl önce

Biz kıracağız ve.elimizde ellibin peşinat var ama beş altı aydan beri ev arıyoruz bulamadık yardımcı olurmusunuz liradan kurtulmak istiyoruz

banner182

banner181