Şehitkamil'de dönüşüm TOKİ ile olacak!
Şehitkamil Belediyesi 2017 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda TOKİ ile Şehitkamil Belediyesi'nin ortak çalışacağı belirtildi. Görüşülen 9. maddeye göre İpekyolu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde kalan Münüfpaşa, Yeşilova, Eydibaba ve Fevzipaşa mahallelerinde her türlü işlemler TOKİ ile gerçekleştirilecek. Protokol imzalanması için de bütün yetkiler Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nda olacak.

UYANIK OLMALIYIZ
Meclis toplantısında açılış konuşmasını yapan Rıdvan Fadıloğlu, İstanbul'daki Reina'ya gerçekleştirilen saldırıyı da kınadı. Vatandaşı bu tür provokasyonlara karşı uyaran Fadıloğlu, "Uyanık olmalıyız. 2017'nin daha huzurlu ve muttu bir yıl olmasını içimizden geçiriyorduk. Ama yılbaşı gecesi yapılan menfur bir saldırıyla gördük ki milleti birbirine düşürmek için uğraşlar devam ediyor. Ama biz bir olacağız ve bunlara fırsat vermeyeceğiz. Uyanık olacağız. Kötüler kendine düşeni, iyiler de kendine düşeni yapacak. 2017'de meclisimizde şehrimiz adına güzel kararlar alma ve uygulamaya gayret göstereceğiz" dedi. 

Narin Demirci / Gaziantep Oluşum Gazatesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181