Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de 201 konut 10 Haziran'da açık satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Gaziantep Şehitkamil Toki Evlerinde 201 adet konut açık satışa çıkacak.

İşte Şehitkamil Toki açık satışları 2019 detayları ;

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir projesi 3. etap ve 4. etap kapsamında toplam 201 adet konut T.Halk Bankası A.Ş’nin Gaziantep ilindeki yetkili şubeleri aracılığıyla 10 Haziran 2019 - 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında açık satışa sunuluyor. Orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların 47'si Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. etap kapsamında, 154'ü ise Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. etap kapsamında satışa sunulacak.

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. etap fiyat için tıklayınız.
Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. etap fiyat için tıklayınız.

Gaziantep Şehitkamil Toki satışlarını sizler için derledik. Gaziantep Şehitkamil Toki satış işlemleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181