Gaziantep Beylerbeyi TOKİ fiyatları!
TOKİ tarafından Şehitkamil'de inşa edilen Gaziantep Beylerbeyi TOKİ fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Gaziantep Beylerbeyi TOKİ fiyatları listesi; 
Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Mah. 612 Adet Konut projesi kapsamında inşa edilen 60 adet konutun başvuruları 3 Ekim 2018 - 9 Ekim 2018 tarihleri arasında T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından kabul edilecek. 3+1 planında inşa edilen konutların başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak. Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ kuralı satış fiyatları için tıklayınız.

Aynı projede yer alan 195 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. 59 adet 2+1 konut ve 136 adet 3+1 konutun kurasız satışa sunulacağı Şehirkamil Beylerbeyi TOKİ satışları 25 Eylül 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. Gazimuhtarpaşa şubesi tarafından gerçekleştirilecek. Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ açık satış fiyatları için tıklayınız.

Gaziantep Beylerbeyi TOKİ fiyatları ile ilgili gelişmelrri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ açık satış duyurusu için tıklayınız.

Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ kuralı satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181