Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Geneyik projesi!
Geneyik bölgesine kurulacak olan Gaziantep Büykşehir Belediyesi Geneyik projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Altyapı ve üst yapısıyla, hastanesiyle, okuluyla, sosyal donatısıyla tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek yaşam alanı sahip olacak olan Gaziantep Geneyik TOKİ projesi 1000 konuttan oluşacak. Meradan çıkarılarak kentsel dönüşüm alanı ilan edilen bölgede inşa edilecek olan Gaziantep Geneyik konut projesi ile Kuzey Şehir gibi yeni bir şehir kurulacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Gaziantep Büykşehir Belediyesi Geneyik projesi gibi projelerle merkezde biriken yığılma şehrin kuzeyine, güneyine ve batısına doğru sağlıklı ve dengeli bir şekilde genişleticek.

Alt yapısıyla birlikte 10 milyar liraya mal olacak Gaziantep Kuzey Şehir projesinde kent nüfusunun yüzde 10'u yaşayacak. Gaziantep Kuzey Şehir Projesi’nin 5. etabında inşa edilecek 500 konutun ihalesi 11 Haziran 2018 tarihinde yapıldı. 5. etap kapsamın yükseklikleri zemin+4 olan konutların 285’i 2+1 ve 215’i ise 3+1 planında tasarlandı.

Gaziantep Büykşehir Belediyesi Geneyik projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181