Gaziantep Fevzipaşa TOKİ 3.etap'ta 10 adet konut kurasız satışa çıkacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Gaziantep Fevzipaşa Toki 3.etap'ta 10 konut 30 Eylül 2019 tarihinde kurasız satışa çıkacak.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 3. Etap Projesi kapsamında inşa edilen toplam 10 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Alt gelir grubuna yönelik 2 adet 2+1 ve orta gelir grubuna yönelik 8 adet 3+1 konutun kurasız satışa sunulacağı Gaziantep Fevzipaşa Toki 3.etap satışları 30 Eylül - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak. İslahiye Fevzipaşa Toki 3.etap satılık dairelerin işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. İslahiye/Gaziantep  şubesi tarafından yürütülecek.

İslahiye Fevzipaşa Toki 3.etap alt gelir gubu satış duyurusu için tıklayınız.
İslahiye Fevzipaşa Toki 3.etap orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
İslahiye Fevzipaşa Toki 3.etap fiyatları için tıklayınız.

Gaziantep Fevzipaşa Toki 3.etap satılık daireleri sizler için derledik. İslahiye Fevzipaşa Toki 3.etap evleri satılık konutları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 4 yıl önce

3.etep fevzipaşa konutları ne zmn teslim edilecektir.

banner182

banner181