Gaziantep İslahiye TOKİ Konutları'nda hak sahipleri kura ile belirlendi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi’nde inşa edilen 596 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Kura töreni 14 Temmuz 2018, Cumartesi günü İslahiye Belediyesi Konferans Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

TOKİ ile İslahiye Belediyesi işbirliğinde, talep örgütlenmesi kapsamında gerçekleştirilen projede 312 adet 2+1, 284 adet ise 3+1 planında konut inşa ediliyor. Projede konutların yanı sıra cami, ticaret merkezi ve 16 derslikli ilköğretim okulu bulunuyor.

2+1 konutlar 405 TL’den başlayan taksitlerle %12, %15, %20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade, 3+1 konutlar ise 1.125 TL’den başlayan taksitlerle %10, %15, %25 peşinat ve 96, 108, 120 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu.

TOKİ’nin en büyük konut üretim alanlarından biri olan Gaziantep’te mahalle konseptiyle tasarlanan proje, yerleşim alanı ve sosyal donatılarıyla birlikte (dükkân, cami, okul, park, peyzaj) İslahiye’ye değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşturuyor.

Projede, yörenin mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösterildi. Blok girişi, dış cepheler ve zemin kat seviyesine kadar taş kaplamalar, balkon ve pencere kenarlarında taş kaplama görünümlü söveler, payandalar kullanılarak, büyük dekoratif pencereler ve geniş balkonlar kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181