Gaziantep İslahiye TOKİ sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve İslahiye Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen Gaziantep İslahiye TOKİ sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor.

312 adet 2+1 ve 278 adet 3+1 planında konutun bulunduğu Gaziantep İslahiye TOKİ sözleşme imzalama tarihi 1 Ağustos 2018'de başlayıp 28 Ağustos 2018 tarihine kadar imzalanacak. Toplam 590 konutun sözleşme imzalama işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Gaziantep Islahiye Şubesi'nde gerçekleştirilecek.

Kura töreni 14 Temmuz 2018, Cumartesi günü İslahiye Belediyesi Konferans Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi. Projede konutların yanı sıra cami, ticaret merkezi ve 16 derslikli ilköğretim okulu bulunuyor.

TOKİ’nin en büyük konut üretim alanlarından biri olan Gaziantep’te mahalle konseptiyle tasarlanan proje, yerleşim alanı ve sosyal donatılarıyla birlikte (dükkân, cami, okul, park, peyzaj) İslahiye’ye değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşturuyor. Projede, yörenin mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösterildi. Blok girişi, dış cepheler ve zemin kat seviyesine kadar taş kaplamalar, balkon ve pencere kenarlarında taş kaplama görünümlü söveler, payandalar kullanılarak, büyük dekoratif pencereler ve geniş balkonlar kullanıldı.

Gaziantep İslahiye TOKİ sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181