Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ başvuruları 21 Ocak'ta başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ başvuruları 21 Ocak'ta başlıyor.

Gaziantep Kuzey Şehir 3.etap başvuruları ne zaman ?
Gaziantep Şehirkamil Kuzeyşehir 3. etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ başvuruları 21 Ocak 2019 - 25 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak. Kuzey Şehir TOKİ başvuru kabul yeri T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler olarak belirlendi.

229 adet 2+1 ve 465 adet 3+1 olmak üzere toplam 694 konutun kuralı satışa sunulacağı Kuzey Şehir Gaziantep başvuru tarihi boyunca konut sahibi olmak isteyen kişilerde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak. 

Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ sözleşme imzalama tarihleri tıklayınız.
Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ başvuruları detaylarını sizler için derledik. Gaziantep Kuzey Şehir başvuru ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181