Gaziantep Kuzeyşehir anahtar teslimleri 7 Ekim'de yapılacak!
Toplam 1662 konutun teslim edileceği Gaziantep Kuzeyşehir anahtar teslimleri 7 Ekim 2019 tarihinde yapılacak. İşte Gaziantep Kuzey şehir teslim tarihi ile ilgili tüm detaylar;

Gaziantep Şehitkamil ilçesinde hayata geçirilen Gaziantep Kuzeyşehir anahtar teslimleri 7 Ekim 2019 tarihi itibariyle yapılacak. Toki'de yer alan bilgiye göre Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Gaziantep Kuzeyşehir Toki projesinde 1662 konutun teslimleri 31 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek. 

Toki'de yer alan bilgiye göre konut teslimleri, Toki tarafından hazırlanan “Konut Teslim Programı” çerçevesinde projenin Müşavir Firması olan BCT Müşavirlik İnş. A.Ş tarafından Kuzeyşehir Şantiyesinde gerçekleştirilecek.

Şantiyede yapılacak Gaziantep Kuzey şehir Toki teslim tarihi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:
- Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin haksahibinde bulunan nüshası,
- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
- KDV tutarının yatırıldığına dair fatura,

Gaziantep Kuzey Şehir Toki 2. etap anahtar teslimi duyurusu için tıklayınız.
Gaziantep Kuzey Şehir Toki 2. etap konut teslim programı için tıklayınız.

Gaziantep Kuzeyşehir anahtar teslimleri detaylarını sizler için derledik. Gaziantep Kuzey şehir konut teslim tarihi ve Gaziantep Kuzeyşehir anahtar teslimi ne zaman sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181