Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ konut teslimleri ne zaman?
Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ konut teslimleri ne zaman sorusunun cevabı belli oldu.

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Beylerbeyi Mahallesi 573 Ada 1 Parsele ait 466 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi Projesi kapsamında inşa edilen Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ konut teslimleri 04-17 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzası ile inşa edilen TOKİ projesinde toplam 466 konut hak sahibine teslim edilecektir.

Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ konut teslimleri nerede yapılacak?
Dairelerin teslimleri müşavir firma olan “Tümaş Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.”nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Beylerbeyi Mahallesi 573 Ada 1 Parsele ait 466 Adet Konut “ Projesi şantiyesinde gerçekleştirilecektir. 

Şantiyede yapılacak olan konut teslimi sırasında, hak sahiplerinin aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:
- Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası,
- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
- KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura.

Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ konut teslim programı için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181