Gaziantep TOKİ Evleri 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Gaziantep Toki Evleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

İşte merak edilen Gaziantep Toki Evleri 2019 detayları belli oldu. Gaziantep konut projeleri Toki detayları şu şekilde;

Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 666 konut yer alacak. Yüzde 85 oranında inşaat çalışmaları tamamlanan proje konut ve sosyal donatı projesi olarak inşa edilecek. Kayasan Yapı ve Gaziantep Gold Yapı tarafından inşa edilen projede ayrıca 2 adet cami ve 2 adet ticaret merkezi inşa edilecek.

Gaziantep Merkez Beylerbeyi Çaybaşı TOKİ
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 214 konut yer alacak. Yüzde 80 oranında inşaat çalışmaları tamamlanan proje kentsel dönüşüm ve gelişim projesi olarak inşa edilecek. Kalyon İmar End. tarafından inşa edilen projede çalışmalar hızla devam ediyor.

Gaziantep İslahiye Fevzipaşa TOKİ
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 596 konut yer alacak. Yüzde 77 oranında inşaat çalışmaları tamamlanan proje çalışmalar hızla devam ediyor. Kahraman İnşaat tarafından inşa edilen projede ayrıca 1 adet cami ve 1 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi inşa edilecek.

Gaziantep Şehitkamil 3. etap TOKİ
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 694 konut yer alacak. Yüzde 73 oranında inşaat çalışmaları tamamlanan proje idare konut uygulaması kapsamında inşa edilecek. Girişimciler İnşaat ve Güneştekin İnşaat tarafından inşa edilen projede 3 adet ticaret merkezi inşa edilecek.

Gaziantep Şehitkamil 4. etap TOKİ
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 439 konut yer alacak. Yüzde 70 oranında inşaat çalışmaları tamamlanan proje idare konut uygulaması kapsamında inşa edilecek. Güneştekin İnşaat tarafından inşa edilen projede  adet 4 dükkanlı adet ticaret merkezi inşa edilecek.

Gaziantep Şehitkamil 5. etap TOKİ
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 500 konut yer alacak. Henüz inşaat çalışmeleri başlamayan proje idare konut uygulaması kapsamında inşa edilecek. 

Gaziantep Toki Evleri 2019 detaylarını sizler için derledik. Gaziantep Toki konut projeleri 2019 haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181