İslahiye Fevzipaşa TOKİ 3. etap satışları bugün sona eriyor!
Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen İslahiye Fevzipaşa TOKİ 3. etap satışları bugün sona eriyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen toplam 113 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu.

Farklı büyüklüklerde ve seçeneklerde dairelerin yer aldığı ​İslahiye Fevzipaşa TOKİ 3. etap satışları 07 Ocak 2019 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak. 13 adet 2+1 alt gelir grubu ve 100 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulduğu Gaziantep İslahiye Fevzipaşa TOKİ satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. İslahiye/Gaziantep tarafından yürütülecek.

İslahiye 3 etap Toki evleri alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
TOKİ Fevzipaşa 3. etap orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
​İslahiye Fevzipaşa TOKİ 3. etap fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 5 yıl önce

İslahiye fevzipaşa 3etap toki konutları ne zaman teslim edilecek

banner182

banner181