İslahiye Fevzipaşa TOKİ satılık!
216 adet standart gelir grubu 3+1 konut ve 165 adet alt gelir grubu 2+1 konutun satışa sunulacağı İslahiye Fevzipaşa TOKİ satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

İslahiye Fevzipaşa TOKİ satılık daire detayları şu şekilde; Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen toplam 381 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Gaziantep, Islahiye Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut projesi kapsamında inşa edilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa TOKİ projesinde satışlar 1 Ekim 2018 - 28 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. İslahiye/Gaziantep şubesi tarafından gerçekleştirilecek.

İslahiye Fevzipaşa TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Gaziantep İslahiye Fevzipaşa TOKİ satış duyurusu alt gelir grubu için tıklayınız.
Gaziantep İslahiye Fevzipaşa TOKİ satış duyurusu standart konut grubu için tıklayınız.
Gaziantep İslahiye Fevzipaşa TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181