Kuzey Şehir Gaziantep başvuruları nereye yapılacak 2019!
50 bin konutlu 250 bin nüfusun yaşayacağı Kuzey Şehir Gaziantep başvuruları nereye yapılacak 2019 sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Kuzey Şehir Gaziantep başvuruları nereye yapılacak 2019 sorusunun cevabı şu şekilde;
4 Mart itibariyle başvuruların başladığı Türkiye Halk Bankası Organize Sanayi Sitesi, Şehitkamil Sanayi Sitesi ve Şahinbey Karataş Şubesi tarafından kabul edilecek.

787 konut için başvuruların toplanacağı Kuzey Şehir Gaziantep'te başvurular başladı. Kuzey şehir gaziantep başvuru tarihi 4 Mart ila 12 Nisan 2019 arasında kabul edilecek. Gaziantep Şehitkamil ilçesinde inşa edilen Gaziantep kuzey şehir başvuru 2019 kapsamında başvurular Türkiye Halk Bankası şubeleri tarafından yürütülecek.

Kuzey Şehir Gaziantep başvuruları nereye yapılacak 2019 sorusunun cevabını sizler için derledik. gaziantep kuzey şehir başvuruları nereye yapılacak 2019 ve gaziantep kuzey şehir 2019 başvuru ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat budak 5 yıl önce

Bu 787 adet konutun kura cekimi ne zaman olucak

Avatar
Murat budak 5 yıl önce

Bu 787 adet konutun kura cekimi ne zaman olucak

banner182

banner181