TOKİ açık satış Gaziantep! Ekim 2018
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ açık satış Gaziantep Ekim 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

İşte TOKİ açık satış Gaziantep Ekim 2018 listesi şu şekilde; 

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 2.Etap 749 adet konut projesinde yer alan 76 adet konut ve Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1.Etap 913 konut projesi kapsamında yer alan 99 adet konutun satışları 12 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. Karataş Şubesi / Gaziantep tarafından yürütülecek. TOKİ kurasız satış Gaziantep Kuzeyşehir ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Mah. 612 Adet Konut projesi kapsamında inşa edilen Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ projesinde konutların satışları 25 Eylül 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 59 adet 2+1 konut ve 136 adet 3+1 konutun kurasız satışa sunulacağı projede yer alan konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. Gazimuhtarpaşa şubesi tarafından gerçekleştirilecek. TOKİ kurasız satış Gaziantep Beylerbeyi detaylı bilgi için tıklayınız.

 216 adet standart gelir grubu 3+1 konut ve 165 adet alt gelir grubu 2+1 konutun satışa sunulduğu Islahiye Fevzipaşa TOKİ projesinde satışlar 1 Ekim 2018 - 28 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projede yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. İslahiye/Gaziantep şubesi tarafından gerçekleştirilecek. TOKİ kurasız satış Gaziantep Islahiye TOKİ ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Toplu Konut İdaresi tarafından Gaziantep'te inşaatı devam eden Toki Gaziantep 2018 prejeleri arasında Toki Şehitkamil, TOKİ Gaziantep İslahiye Fevzipaşa projeleri yer alıyor.

TOKİ açık satış Gaziantep detaylarını sizler için derledik. TOKİ Gaziantep satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181