TOKİ Gaziantep başvuru 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Gaziantep başvuru 2019 detaylarını sizler için araştırdık. 

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan gaziantep toki satışları 2019 yılında da devam ediyor. TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor.

Toki Gaziantep başvuru 2019 detayları şu şekilde;

Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ
99 adet 2+1 ve 269 adet 3+1 konutun kurasız satışa sunullduğu Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ satışları 28 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi TOKİ Evleri satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yapılacak.

İslahiye Fevzipaşa TOKİ
Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen ​İslahiye Fevzipaşa TOKİ 3. etap satışları 07 Ocak 2019 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak. 13 adet 2+1 alt gelir grubu ve 100 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulduğu Gaziantep İslahiye Fevzipaşa TOKİ satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. İslahiye/Gaziantep tarafından yürütülecek.

Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. Bu kapsamda gaziantep toki evleri başvuru 2019 işlemleri sürüyor.

Toki Gaziantep başvuru 2019 detaylarını sizler için derledik. toki gaziantep satılık daireler ve gaziantep toki başvuruları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Gaziantep toki 50 bin konut detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181