TOKİ Kuzey Şehir Gaziantep kura çekilişi 10 Şubat'a ertelendi!
Gaziantep Şehirkamil Kuzeyşehir Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen TOKİ Kuzey Şehir Gaziantep kura çekilişi 10 Şubat'a ertelendi.

4 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kuzey Şehir Gaziantep kura çekilişi 10 Şubat 2019 tarihi saat 13:00'a ertelendi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Gaziantep Kuzey Şehir kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Talat Özkarslı Spor Salonu'nda yapılacak.

229 adet 2+1 ve 465 adet 3+1 olmak üzere toplam 694 konutun kuralı satışa sunulduğu Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ başvuruları 21 Ocak 2019 - 25 Ocak 2019 tarihleri arasında yapıldı. Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ kura isim listesi kura töreninden sonra belli olacak.

Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ sözleşme imzalama tarihleri tıklayınız.
Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Kuzey Şehir Gaziantep kura çekilişi detaylarını sizler için derledik. Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ kura sonuçları isim listesi ve TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir kura listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meral sönmez 5 yıl önce

banner182

banner181