2019 Giresun TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?
Yatay mimaride inşa edilecek olan 2019 Giresun Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detaylarını sizler için derledik.

2019 Giresun Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detayları şu şekilde;
2+1 ve 3+1 planında dairelerin yer alacağı giresun toki çekiliş ne zaman 2019 detayları belli oldu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Toki Giresun kura sonuçları listesinin belli olacağı Giresun Aksu ve Giresun Güce kura töreni 27 Mayıs tarihinde yapılacak.

Giresun Aksu TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

Toki giresun projeleri 2019 kapsamında Giresun Güce Toki ve Giresun Aksu Toki projeleri inşa edilecek. İşte Toki giresun projeleri 2019 detayları şöyle;

Giresun Güce Toki
Toki 50 bin konut Giresun kapsamında inşa edilecek olan Giresun Güce'de başvurular 6 Mart - 19 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Giresun Güce Toki başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Giresun Güce Şubesi aracılığı ile kabul edilecek. Giresun Güce Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Giresun Aksu Toki
Giresun Toki 2019 projeleri arasında yer alacak olan Giresun Aksu Toki projesinde 11 Mart ile 19 Nisan'a tarihleri arasında yapılacak. Giresun toki başvuru 2019 Aksu müracaatları ise T. Halk Bankası A.Ş.’nin Giresun İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecektir. Giresun Aksu Toki satış duyurusu için tıklayınız.

2019 Giresun Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detaylarını sizler için derledik. Giresun toki 2019 kura çekilişi ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181